Supervisor adviseert collega

Ledenvoordeel Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV)

Met ingang van 1 december 2021 werkt de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) samen met Trigion in het creëren van veiligheid ten behoeve van haar leden.

Tot 50% korting op abonnementen alarmverificatie en alarmopvolging

Leden van de NBOV kunnen terecht bij Trigion en zusterbedrijf Hoffmann, voor uiteenlopende diensten op het gebied van riskmanagement en beveiliging. Zo kunnen leden van de NBOV bijvoorbeeld profiteren van korting tot 50% op abonnementen alarmverificatie en alarmopvolging.

Neem contact met ons op

Ben jij lid van de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging en mogen we jou een aantrekkelijk voorstel doen voor beveiligingsdiensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag direct een offerte aan.

Over de NBOV en Trigion

De NBOV zet zich in voor ondernemers in de ambachtelijke (banket) bakkerij, op alle onderwerpen rondom ondernemerschap, werkgeverschap en vakmanschap. Veiligheid en beveiliging zijn belangrijke thema’s waarvoor leden van de NBOV terecht kunnen bij partner in beveiliging Trigion.

Trigion is ruim 100 jaar toonaangevend in het creëren van veiligheid bij uiteenlopende organisaties. Steeds vaker doen we dat met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Ook interessant

Header - Nieuwe service Alarmservicecentrale

AlarmServiceCentrale

Met een aansluiting op de AlarmServiceCentrale van Trigion lig je nooit meer wakker van alarmmeldingen. Via een persoonlijk dashboard houd je eenvoudig de beveiliging van jouw pand in eigen hand.

DSC_3741_Zonder logo 3660x2496

Alarmopvolging

Met alarmverificatie en alarmopvolging door Trigion weet je zeker dat er tijdig en adequaat gehandeld wordt als jouw alarm afgaat.

Trigion - 6225-1

Mobiele surveillance

Wie let op je winkel als iedereen naar huis is ? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn.